![]() |
ثبت شرکت سهامی خاص - نسخه قابل چاپ +- نخستین انجمن ثبت شرکت در ایران- پاسخگویی به سوالات ثبت شرکت ، تعاونی و برند (http://forum.arshiyagroup.ir) +-- انجمن: ثبت شرکت سهامی خاص (/forum-5.html) +--- انجمن: نحوه ثبت شرکت سهامی خاص (/forum-17.html) +--- موضوع: ثبت شرکت سهامی خاص (/thread-101.html) |
ثبت شرکت سهامی خاص - yas72 - 12-16-2018 10:20 AM [size=medium][size=large][font=Arial][size=x-large]شرکت سهامی خاص به عنوان پرطرفدارترین نوع از انواع شرکتهای تجاری شناخته میشود. برای ثبت این نوع شرکت، باید حتما سه شریک به عنوان سهامدار و دو شخص به عنوان بازرس تعیین شوند. اعضای هیأت مدیره حتما باید از میان سهامداران انتخاب شوند ولی مدیرعامل میتواند خارج از شرکا باشد. حداقل سرمایه برای این نوع شرکت صد هزار تومان است. ثبت شرکت سهامی خاص بیست روز تا یک ماه زمان میبرد. هزینه ثبت شرکت سهامی خاص 650 هزار تومان به علاوه هزینه روزنامه رسمی و کثیرالانتشار است. مدارک لازم جهت پذیرش شرکت سهامی خاص تکمیل دو اظهارنامه، اساسنامه و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و دریافت عدم سوء پیشینه کیفری موسسان و بازرسان است.[size=x-large] RE: ثبت شرکت سهامی خاص - aria7778 - 11-12-2019 09:45 PM من برای ثبت شرکت سایتم، پیکسلند که تو زمینه فروش پیکسل فعالیت میکنه خیلی اذیت شدم و آخرشم بیخیالش شدم. RE: ثبت شرکت سهامی خاص - icr-forum - 11-25-2019 04:10 PM سلام چه نوع شرکتی میخواستید ثبت کنید و چه ایرادی از شما گرفتند ؟ |