شرکت با مسئولیت محدود
|
04-18-2015, 11:01 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که حداقل افراد برای ایجاد آن 2 نفر می باشند که داشتن رابطه فامیلی بین اعضا هیچ اشکالی ندارد .
هر یک از افراد در این نوع شرکت می توانند سهام دار باشند و می توانند حق امضا داشته باشند و دارای سمت نیز باشند ؛ حداقل سرمایه در ثبت شرکت با مسئولیت محدود می تواند 1,000,000 ریال معال یکصد هزار تومان باشد ؛ |
|||
04-18-2015, 11:03 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: شرکت با مسئولیت محدود
هر سوالی در زمینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید همین قسمت مطرح نمایید .
Iranian Company Register Forum انجمن ثبت شرکت ایران |
|||
01-25-2017, 05:34 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام برای ثبت شرکت مسئولیت محدود کارت پایان خدمت لازم هست ؟
|
|||
01-25-2017, 05:34 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام ، خیر نیازی نیست .
Iranian Company Register Forum انجمن ثبت شرکت ایران |
|||
04-28-2017, 02:51 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
با سلام ببخشید من میخواستم یه شرکت حسابداری و امور مالی تاسیس کنم چندتا سوال دارم:
1. اینکه برای ثبت بهتره موسسه ثبت کنم یا شرکت مسئولیت محدود؟ 2. نیاز به مجوز داره؟ البته شرکت یا موسسه ای که میخوام تاسیس کنم حسابرسی نیست فقط انجام امور حسابداری امور مالی اداری هستش. 3. هنگام ثبت تاسیس از ما میخواد صورتجلسه و اساسنامه رو تایپ کنیم؟؟ لازمه تایپ کنیم؟؟ چون در متنشون شماره ثبت و نام شرکت یا موسسه وجود داره که هنوز تایید نشده و شماره ثبتی تعلق پیدا نکرده و چطور میشه خالی بزارم این فیلدها رو؟؟ جای امضا چطور میشه؟؟ خلاصه سوالم اینه چطور این فرم ها رو وارد سامانه تاسیس بکنیم؟؟ 4. برای انتخاب نام آیا میشه مثلا زاگرس نگار ارومیه رو انتخاب کنیم که بنده سرچ کردم در سامانه نبود ولی زاگرس نگار تبریز هست در سامانه آیا رد میکنن ؟؟ خیلی ممنونم... |
|||
05-27-2017, 04:28 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
معمولا برای چنین فعالیتهایی هم موسسه ثبت میشود هم محدود --- در موسسه شما امکان انجام کارهای بازرگانی مثل صادرات و واردات و خرید و فروش را ندارید خیر مجوز نیاز ندارد بله باید تایپ شود ؛ بحث تکمیل سامانه نیاز به کمی آشنایی داره و امکان داره در صورت یک اشتباه سهوی بعدا دچار مشکل بشید . بحث نام هم در حال حاضر بیشتر اسامی 4 تا 5 سیلابی تایید می شود . Iranian Company Register Forum انجمن ثبت شرکت ایران |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان