ارسال پاسخ 
موسسات ثبت شرکت
09-09-2015, 11:39 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-17-2016 01:37 PM، توسط icr-forum.)
ارسال: #1
موسسات ثبت شرکت
سلام
دوستان تا جایی که می توانیند امور مربوط به ثبت شرکت رو به شرکت هایی که اسم درکردن ندهید.
من تجربه بدی از این شرکت های ثبت دارم خواستم با دوستان به اشتراک بزارم تا دیگران هم برای ثبت شرکت با مشکل من روبه رو نشند.
من به موسسه ثبت شرکت *** مراجعه کردم و قبل از گرفتن پول خیلی مودب بودند و گفتند که تمام مجوزهای لازم رو برای من خیلی سریع می گیرند. بعد از سادگی من سو استفاده کردند و توی قرارداد نوشتند مجوزهای موضوعی. بعد از دادن پول دردسرها شروع شد. هر روز بهانه ای می گرفتند و بسیار هم بی ادبانه صحبت می کردند. آدمهای ثبت *** هم زود زود عوض میشن و هر روز هم با یکی باید سرو کله بزنید. بعد هم به من گفتند که صحبت های شفاهی هم اصلا قبول نیست و ثبت *** فقط کارهای بسیار معمول رو انجام می ده. وقتی ازشون خواستم که نفری رو که با من قرارداد بسته بیارن، با بی ادبی بسیار گفتند که به تو ربطی نداره که کی قرارداد بسته، اگه راست می گی پیداش کن. بعد هم زدند زیر خنده و گفتند اگه می خواهی میتونی 20 درصد پولت و رو بگیری. خواستم با مدیر داخلتیشون *** یا مدیر عاملشون *** صحبت کنم باز هم با ادبی گفتند که این آقاییون حرفی ندارند که با شما بزنند. این هم از جریان ثبت شرکت من و ***
چند روز پیش تبلیغات ثبت *** دیدم. با خودم گفتم که ممکنه افراد دیگری هم دچار این مشکل بشن و بهتره این موضوع رو بگم شاید بتونه آگاهی بده.
ممنون از ثبت شرکت ارشیا که اجازه دادند این مطلب منتشر شود .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-11-2015, 10:59 AM
ارسال: #2
RE: موسسات ثبت شرکت
سلام دوست عزیز ؛
ممنون از اینکه تجربیات خودت را در اختیار بقیه اعضای انجمن قرار دادید ، اما لازم به ذکر است تمام شرکت های ثبتی انقدر هم بی رحم نیستند و خدمات خود را در حد قابل قبولی ارائه می دهند .
البته این موردی که شما گفتی را من خود تازه می شنوم و قبل از این چنین چیزی درباره برخورد بد شرکت های ثبتی نشنیده بودم ، معمولا دوستان از قیمت بالای خدمات ثبتی بعضی از شرکتها نا راضی هستند .
ان شاالله مشکل شما هم سریعتر حل شود اگر کمکی از دست ما بر آید دریغ نمی کنیم .

Iranian Company Register Forum
انجمن ثبت شرکت ایران
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان